Mentale Krachttraining!

Wakker worden! Waar kom jij ‘s ochtends je bed voor uit?

Mijn grote vriend,geweldige collega en toekomstig MMA wereld kampioen Soufyan blijft me verbazen. En niet alleen omdat hij meer deadlift en eieren eet dan iedereen die ik ken. Hij traint maar liefst 11 keer per week, eet 7 maaltijden per dag en heeft een streng rust schema.
Voor dit blog ben ik even in zijn sterke huid gekropen en wilde ik van hem leren hoe het kan dat hij met gemak 11 keer per week alles geeft in de gym, terwijl een ander al de grootste moeite heeft met 2 keer een uurtje trainen…… per jaar.

Waar ik achter ben gekomen is dat het niet allemaal zo van zelf gaat als het aan de buitenkant lijkt. Blessures, tegenslagen, geen motivatie; ook hij heeft hiermee te kampen. Wat houdt deze topsporter op de been waar anderen al gauw opgeven en stoppen? Het antwoord is even belangrijk als simpel: hij weet waarvoor hij uit bed komt in de ochtend. Zijn doel is kristalhelder: MMA wereldkampioen worden!

We zijn niet allemaal topsporters en toch kunnen we allemaal veel leren van Soufyans verhaal: het hebben van een doel.

 

Klik hier om het verhaal van Souf te horen

Screen Shot 2018-12-11 at 22.57.04