Precies Op Tijd

 

Het is December en nog steeds tijd om te delen ????
Het is tijd voor deel 2 van de Inspiratie Serie, waarin portretten worden gedeeld van mensen om mij heen die een inspiratie zijn. Door dit met jou te delen wil ik ook de inspiratie vlam bij jou aansteken.

Vandaag een portret van mijn zwager Regillo, hij is voor mij en anderen om zich heen een enorme inspiratie. Hij heeft het besluit genomen om op zijn vijftigste te starten als advocaat, waar anderen zich mogelijk laten tegenhouden door bijvoorbeeld leeftijd, kiest hij ervoor om gewoon zijn droom te pakken!

Tijdens ons gesprek besefte ik wat een prachtige mindset Regillo heeft en hoe belangrijk dat is. Ik ken hem persoonlijk en weet dat hij dingen heeft meegemaakt die anderen zouden zien als tegenslagen, toen ik hem daarnaar vroeg gaf hij aan geen tegenslagen te kennen en weet alles een positieve draai te geven.

Ongeacht wat je doel is en wat je denkt tegen te houden, laat je inspireren door deze man, we kunnen alles bereiken wat we willen met de juiste mindset en alles gebeurt precies op tijd.. Fijne Feestdagen iedereen.
Sharing is Caring and feel free to get inspired.
Voel je vrij om dit filmpje te delen en zo nog meer mensen te inspireren!

Advocaat: Regillo van Ommeren – www.advocatenkantoorvanommeren.nl
Film en Montage: Timothy Andrew – www.timothy-andrew.com/

#personaldevelopment #selflove #burnout #amsterdam #inspiratie #mindset #letsmakeitconcrete #coachingconcrete #amsterdamwest #change #embracechange #nlp #mentalekracht #advocatenamsterdam #advocatenkantoorvanommeren #inspiratie