Passie

Ed en ik kennen elkaar van school, nou ja “school”, je zou eerder kunnen zeggen we kennen elkaar van buiten school, want we waren meer buiten in de stad dan binnen oplettend in de les. Meer dan 20 jaar later weet Ed mij nog steeds te inspireren met zijn aanstekelijke passie, waar hij tijdens onze studenten tijd nog overliep van passie voor rappen, b-ball, sneakers en fotografie is hij inmiddels als bijna 10 jaar mede eigenaar van Trakteren Koffie.

Wat mij tijdens dit portret weer werd geïllustreerd is, hoe belangrijk het is om te weten wat je passie is en de verrijking van je leven daardoor. Motivatie, doorzettingsvermogen, plezier, keihard werken, het lijkt allemaal als vanzelfsprekend te gaan op het moment dat je met je passie bezig bent.

Ed weet mij te raken met zijn passie en ik drink niet eens koffie Laat je inspireren door zijn verhaal.. Koffiezaak eigenaar: Edward A Beumer – www.trakterenkoffie.nl @trakterenkoffie Film en Montage: @TimothyAndrew