Her Way..

Happy Newyear !

Na alle champagne, oliebollen en vuurwerk, komt er nu nog 1 geschenk bij. In deel 4 van de Inspiratie Serie, leer je vandaag Andja kennen, zij is de eigenaresse en oprichter van Art Of Goodbye, waarmee zij eigenhandig de uitvaartwereld een compleet nieuwe koers heeft laten varen

Andja en ik hebben elkaar leren kennen in de tweede klas van het gymnasium en we gaan samen inmiddels al zo een 30 jaar terug. Wij hebben altijd al een speciale band gehad en vanaf onze tienerjaren wist Andja mij altijd al te inspireren en te raken door haar intelligentie en zachte en fijne manier hoe zij met anderen en mij omging.

Zij is de afgelopen jaren door een reis heen gegaan waarbij ze op meerdere vlakken werd geconfronteerd met barrières en vooroordelen. Inmiddels is zij haar eigen weg ingeslagen door op geheel unieke wijze een nieuwe adem in te blazen in de wereld van de uitvaart.

Tijdens het portret wist zij mij wederom te raken door haar verhaal. Zij maakt korte metten met vooroordelen en de regels zoals die nu bestaan, sterker nog, zij creëert haar eigen regels en deelt deze met de wereld. Ze doet het op Haar Manier!

Laat je meenemen in het verhaal van Andja Bratić, oprichtster van www.artofgoodbye.com @artofgoodbye
Film en Montage: @timothyandrew
#personaldevelopment #selflove #burnout #amsterdam #inspiratie #mindset #letsmakeitconcrete #coachingconcrete #amsterdamwest #change #embracechange #nlp #mentalekracht #jeeigenwegvolgen #outofofficeforever #artofgoodbye #inspiratie #createyourownrules