Droomreis

Inmiddels al lekker in 2020 blijven we nog even sharen, vandaag deel 5 van de Inspiratie Serie. In dit deel volgen we Minquell, medeoprichter en creative director van LAtitude en screenwriter in LA.

Minq en ik kennen elkaar nu bijna 30 jaar, we woonden allebei in de zelfde buurt en ik leerde hem kennen toen hij een Ninja Turtle was en ik net begon met mijn sneaker verzameling op te bouwen. Toen ik een jaar of 24 was en hij een jaar of 17 begonnen we steeds meer met elkaar om te gaan, feestjes, dansen, Martial Art films, Science Fiction en andere nerd stuff, we hadden zoveel gemeen.

Wat mij altijd al aan Minquell heeft geïnspireerd is zijn gave om het leven van dag tot dag te zien, misschien wel van minuut tot minuut, waar ik me druk kon maken over dingen die konden gebeuren, wist hij altijd zijn rust te bewaren en de dingen te nemen zoals ze waren.

Op een dag besloot hij om naar LA te verhuizen om daar zijn dans dromen waar te maken, iets dat mij heel erg inspireerde en in hem waardeerde, ik vond een dergelijke stap voor mezelf nemen namelijk super eng, vooral zonder plan.

Inmiddels zijn we meer dan 10 jaar verder en heeft hij daar een prachtig leven opgebouwd, dromen waargemaakt, achter zich gelaten en is nieuwe dromen aan het naleven.
Tijdens dit portret werd mij weer duidelijk dat Minq nog op de zelfde manier zijn eigen reis maakt en daarin is hij nog steeds een voorbeeld voor mij.

Laat je even meenemen in de droomreis van Minquell Clare
@minquell
Film en Montage: @timothyandrew
#personaldevelopment #selflove #burnout #amsterdam #inspiratie #mindset #letsmakeitconcrete #coachingconcrete #amsterdamwest #change #embracechange #nlp #mentalekracht #jeeigenwegvolgen #droomreis #lattitude #inspiratie #createyourownrules #followyourdreams