Workshops en Trainingen

 

Workshops en Trainingen

We blijven leren en een van de dingen die ik heb geleerd is dat ik het super leuk vind om Workshops en trainingen te geven. Toen ik net begon als coach, zag ik mezelf vooral in de 1 op 1 rol, dat was voor mijn gevoel prettiger. Een aantal maanden geleden heb ik dan toch een workshop gegeven en ik kwam er toen achter dat ik het heerlijk vond om voor een groep te staan.

Inmiddels bied ik nu met trots twee initiatieven in groepsverband aan:

Mijn Doel, Mijn Plan

Een 2-uur durende workshop waarbij we in een veilige en open sfeer gaan werken aan het vaststellen van een doel en het daarbij behorende plan. Na het volgen van deze workshop neem jij mee:

  • Een volledig ingevuld stappen plan naar jouw doel
  • Een digitale template van het plan, zodat je deze voor de rest van je leven kan hergebruiken om al jouw toekomstplannen waar te maken
  • 1 Gratis Coachingssessie

Voor meer info hierover, stuur mij gerust een bericht via social media of stuur me een email, je weet me te vinden.

My Life, My Mind

Een heerlijke training van 5 kwartier waarin we in gaan op wat Mental Health is en hoe je tijdig gerelateerde problemen kan ontdekking en zelfs voorkomen. Dit doe ik in samenwerking met mijn goede vriendin en gerespecteerd coach en trainer Patricia Winklaar. Wat neem jij mee na het volgen van deze training:

  • Bewustwording, want is Mental Health nou eigenlijk?
  • Tips and Tricks om jezelf te beschermen tegen mogelijke problemen rondom dit topic
  • Een Gratis E-book waarin alles dat is besproken tijdens de training, lekker terug te lezen is, incl definities, oefeningen en nog veel meer

Voor meer info hierover, neem contact met me op, of lees lekker verder via onderstaande link op de prachtige website van mijn collega Patricia:

https://fre-fu.com/groepstrainingen/my-life-my-mind/

 

Tot gauw en zorg goed voor je zelf.

 

Groeten,

Robby