Fijne Feestdagen

Een mooie tijd om terug te kijken op het jaar, het jaar is nog niet voorbij, ik weet het, ik ga alvast even in chill modus.

Er is veel gebeurd in 2020 en ik wil even terug blikken op waar ik dankbaar voor ben, ondanks of misschien wel juist door de vreemde situatie waar we ons in bevinden.

Een van mijn doelen voor 2020 was om workshops en trainingen te delen en te organiseren bij mooie organisaties. Samen met @patriciawinklaar.coach.trainer mag ik terug kijken op een aantal geweldige initiatieven bij onder andere @cnp_politienederland en @rocvanamsterdam.

Ook de individuele trajecten met prachtige mensen met nog mooiere doelen bleven door gaan. Ik ben jullie allemaal dankbaar voor jullie vertrouwen in mij met de daarbij behorende kracht en motivatie die jullie uit je zelf hebben weten te halen om jullie dromen tot leven te laten komen, jullie zijn geweldig!

Mijn dankbaarheid gaat ook uit naar de mensen die mij volgen op social media, die mij steunen en mooie vragen stellen naar aanleiding van een instastory, ik leer zo veel van jullie ??

Ik ben ook super dankbaar voor alle familie en vrienden om mij heen, mensen waardoor je de “kleine” dingen in het leven gaat zien voor wat ze echt zijn! Zo Waardevol!

Nu is het tijd om even lekker te ontspannen met lekker eten, goeie gesprekken en geweldig gezelschap. In 2021 gaan we grootste stappen zetten met elkaar, proost ?