Qifesh

Qifesh betekend net zoiets als hoezo en dat is precies wat Sanae zich begon af te vragen en toen begon er een hele spirituele reis.

Tot nu toe hebben we portretten gemaakt van mensen die ik allemaal persoonlijk ken, geloof t of niet, Sanae en ik hadden elkaar nog nooit ontmoet tot aan de dag dat we dit portret hebben geschoten. Vanaf t moment dat we elkaar zagen totdat weer weg gingen voelde het aan alsof ik met oude vriendin zat te praten die ik lang niet had gezien.

We hebben zoveel gemeen, dansen, veganistisch eten, coachen, islamitische achtergrond en ook onze eigen kijk daarop, dat is waarschijnlijk ook waar onze onmiddellijke klik vandaan kwam.

Wat me tijdens onze fijne gesprek weer duidelijk werd is de toegevoegde waarde van twijfel, van het even niet weten. Hierdoor ga je op zoek naar antwoorden, na chaos komt rust en helderheid. Sanae is er uit voor zich zelf en blijft tegelijkertijd kritische vragen stellen en vind daarin steeds weer zich zelf.. Laat je raken door haar verhaal

African Yoga en Mind Coach @orchisanae
www.sanseven.com
Film en Montage @timothyandrew