Warning: Undefined array key "HTTP_USER_AGENT" in /customers/7/8/4/coachingconcrete.com/httpd.www/wp-content/themes/werkstatt/inc/framework/thb-lazyload.php on line 35

Mijn naam is Robby Hoesenie en ik ben het gezicht achter Coaching Concrete.

Jarenlang ben ik werkzaam geweest binnen de bankenwereld als Project Manager en Business Analist. Ik heb altijd genoten van het werken met collega’s en carrieregewijs maakte ik mooie stappen. Tegelijkertijd vertelde mijn gevoel mij dat ik toch naar iets anders op zoek was, iets waarbij ik meer met mensen op een persoonlijk vlak bezig kon zijn.

Dus wat deed ik? Juist! Ik stopte dat gevoel weg, probeerde het zoveel mogelijk te negeren en door te gaan met ‘belangrijkere’ zaken. En ja hoor, surprise, een aantal jaren later liep ik tegen een burn-out aan. Dat wil nog wel eens gebeuren als gevoelens genegeerd worden

Ondanks dat ik me op dat moment super zwak en leeg voelde ben ik mijn Burnout nog steeds dankbaar. Sterker nog, als voormalig IT-medewerker noem ik mijn burn-out nu anders: mijn CTRL-ALT- DELETE-moment. Oftewel, mijn restart. Tijdens deze periode kwam ik er weer achter wat mij echt intereseerde: dansen, muziek, goede gesprekken met dierbaren en onbekenden. Ik maakte ook nog eens korte metten met mijn jarenlange overgewicht en viel zo 40 kg af. Ik voelde mij beter van binnen en inmiddels ook aan de buitenkant.

Ik ging terug naar mijn oude baan om alles en iedereen even te laten merken dat ik beter dan ooit al het werk wat ik de laatste maanden had laten liggen meteen weer zou oppakken. Tevergeefs, een tweede burn-out was een feit. Wellicht was de eerste nog niet over.In deze zware periode werd mij via mijn baan iets nieuws aangeboden: een coach. Ik had totaal geen idee wat mij te wachten stond, over coaching wist ik weinig. Een oude vriend vertelde mij ooit dat hij in mij wel een goede coach zag. Dat wimpelde ik mooi weg, ik was immers een financieel mannetje.

Toen ik eenmaal met mijn coach aan de slag ging, werd het een en ander steeds duidelijker voor mij: ik was toe aan een verandering op werkgebied en zelf coach worden zou zomaar het antwoord kunnen zijn.

Na nader onderzoek te hebben gedaan ben ik terecht gekomen bij UNLP waarbij ik de opleiding tot Master Coach heb gevolgd.